MIERLO MAESTRO

 

Mierlo Maestro 2019                                                                         

De kandidaten zijn bekend ! Mierlo is in zijn alweer 3e editie op zoek naar de “meeste meesterlijke “ ondernemer 2019. In 2015 en 2017 is reeds eerder ondernemersprijs Mierlo Maestro uitgereikt. Een initiatief dat is ontstaan vanuit OVM (ondernemersvereniging Mierlo) met als doel ondernemers uit Mierlo die zich op de een of andere manier onderscheiden en een positieve bijdrage leveren aan het ondernemersklimaat in Mierlo extra te belichten.

 

Stand van zaken

Huub van Stekelenburg ( voorzitter Stichting Mierlo Maestro ) : Na succesvolle edities in 2015 ( Marc v.d. Ingh van JVI Fysio ) en 2017 ( Ruud Gerrits van de Cherry Shop Barbers en Backstage Barber Pub ) gaan we dit twee jaarlijks evenement voor de 3e keer organiseren. We proeven veel enthousiasme en trots bij de deelnemende ondernemers. Daarnaast wordt de uitwisseling van kennis en samenwerking als zeer positief ervaren. Het doel is mede het ondernemersklimaat een extra impuls geven door als één groep stil te staan bij de bedrijvigheid in ons dorp. Hoe klein of groot je bedrijf ook is. Het maakt geen verschil of  je nu actief bent in de detailhandel ,industrie, dienstverlening, agrarische sector of ZZP er. Juist die diversiteit maakt ons als groep sterk !

 Wie zijn genomineerd voor 2019 ?

De volgende 3 ondernemers gaan met elkaar de uitdaging aan om te strijden voor Mierlo Maestro 2019 in willekeurige volgorde,Arno Saasen van Saasen Groep, Jos van Baars van Keurslagerij Jos van Baars en Ad van Melis van Heesmans Groep.De kandidaten zullen worden beoordeeld door een deskundige jury die ook een juryrapport uit zal brengen met aanbevelingen.Wij zijn trots als Stichting Mierlo Maestro dat we er weer in geslaagd zijn om 3 fantastische ondernemers, verbonden met Mierlo, en een enthousiaste en deskundige jury die deze editie inhoud kan geven, te vinden.

 

 

SAVE THE DATE, 5 oktober 2019 Feestelijke Finaleavond

De finale avond Mierlo Maestro 2019 vindt plaats op zaterdag avond 5 oktober in  zaal  de Weijer te Mierlo. Deze avond heeft een compleet programma van 20.00 u tot 01.00 u. De avond wordt gepresenteerd door Marti Jeuken en het muzikale gelegenheidsduo Wiljan van Gerven en Eric Bogers ( bekend van Trio Vrolijk ) zullen voor iedere kandidaat een speciaal lied schrijven. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Rabobank Peelland Zuid en OVM.

Iedere bezoeker kan invloed uitoefenen op de uiteindelijke Mierlo Maestro 2019 door op de avond zelf hun stem uit te brengen op hun favoriet. Deze stem vormt een onderdeel van de totaalbeoordeling. De jurybeoordeling en een digitale stemming onder de leden van OVM en CLM (Centrum en Linten Management) maken hier ook deel van uit.

 

Kaartverkoop is gestart. Toegangsprijs : € 25,00 p.p. incl. drank en bittergarnituur. Kaarten te bestellen via mierlomaestro@ovmierlo.nl  Bij reservering graag uw naam vermelden, aantal gewenste kaarten en of u een zitplaats wenst.