Mierlo Maestro

 

De Finalisten Mierlo Maestro 2017 zijn bekend.

 

De jury heeft op 5 juli in Gasterij Het Anker de kandidaten voor de finale op 14 oktober bekend gemaakt. Cherry Chop Barbers, bakkerij de Molen, Budgetfietsen en Maref, de vier kandidaten in de voorronde, gaan naar de finale.

 

Rene Hoekman, voorzitter van de jury, licht namens de jury toe; “opnieuw hebben een aantal bedrijven uit ons Mierlo de stap durven nemen om te proberen om Mierlo’s Maestro te worden. Mierlo kent veel bijzondere bedrijven, veel goede ondernemers. Ons dorp kenmerkt zich door een hoogwaardig ondernemersklimaat met een grote diversiteit aan bedrijven. Die grote diversiteit laat zich ook zien in de vier bedrijven die nu strijden om de titel Mierlo Maestro.”

 

De jury is van mening dat het deelnemen aan Mierlo Maestro vraagt om de overtuiging van de ondernemer dat hij of zij iets te bieden heeft. Het vraagt om trots op het eigen bedrijf. Alle vier de kandidaten spreiden die trots ten toon en kunnen hun deelname aan Mierlo Maestro gebruiken om hun bedrijf nog eens onder de aandacht te brengen van de Mierlose bevolking. Deelnemen biedt dus kansen op allerlei gebied, extra axposure voor het bedrijf, klanten nog meer bereiken, het uiten van de trots op het eigen bedrijf en de eigen geleverde inspanningen. Dit jaar hebben de Cherry Chop Barbershop, de bakkerij de Molen, Budgetfietsen en Maref gebruik gemaakt van die kans.

 

De jury spreekt de hoop uit om ook andere goede bedrijven in toekomstige edities in Mierlo met deze Mierlo Maestro te kunnen overtuigen om deel te nemen en daarmee uit hun schaduw te stappen. Net zoals deze vier kandidaten zijn er zeker meer bedrijven die het waard zijn. Het zijn vier mooie bedrijven met vier trotse eigenaars met vier verschillende verhalen en vier keer alle reden tot trots. In hun presentatie en in een persoonlijk gesprek met de jury hebben zij weten te overtuigen.

 

Uiteindelijk heeft de jury besloten om alle kandidaten het vervolgproces in te gaan. Rene Hoekman gaf aan dat het voor de jury heel moeilijk zal worden om uit deze vier kanjers de uiteindelijke echte Mierlo Maestro 2017 op 14 oktober te selecteren.

 

De kaartverkoop is gestart voor de finale avond. Ticketprijs 40 euro per persoon. Hiervoor is inbegrepen; Het Mierlo Maestro programma onder leiding van Karin Bruers en muzikale begeleiding door Trio Vrolijk, geheel verzorgde avond voorzien van drankjes en een buffet op de locatie golfclub de Gulbergen en  vervoer met een luxe touringcar van vanaf Mierlo Centrum (en uiteraard terug). Voor uitgebreide informatie zie website www.ovmierlo.nl. Mierlo Maestro is mede mogelijk met de steun van Rabobank Peelland Zuid, OVM, Lenssenmannenmode, Images by Gerard en CLM.