LEZING TOON GERBRANDS

Geplaatst op 20-03-2016

Algemene Ledenvergadering Ondernemers Vereniging Mierlo Donderdag 17 maart 2016 met een inspirerende lezing van Toon Gerbrands ‘de maakbaarheid van succes’

 

Op donderdag 17 maart had de Ondernemers Vereniging Mierlo haar algemene ledenvergadering. Naast de gebruikelijke agendapunten zoals ontwikkelingen in 2015 en vooruitblik voor 2016 was er een afsluitende lezing van Toon Gerbrands, directeur PSV. Ondernemers Vereniging Mierlo kent nauwe samenwerkingsverbanden met Centrum- en Lintenmanagement en Vereniging Bedrijventerrein Mierlo. Met deze verenigingen wordt nauw samengewerkt om de ondernemersagenda voor de Mierlose leden en ondernemers actueel en bespreekbaar te maken.

Tijdens de avond, die gehouden werd bij Hotel 't Anker te Mierlo, waren ruim 65 leden aanwezig. Het programma voor 2016 werd door de voorzitter Carlo Smits,op een eigentijdse manier, middels film gepresenteerd. In 2016 staat er weer veel op het programma voor de leden en zij die zich graag bij de vereniging OVM willen aansluiten. Naast de 4 Ondernemerscafe’s staat er een bedrijfsbezoek in de regio in het najaar gepland. In 2015 werd Sligro Eindhoven bezocht en het jaar daarvoor de DAF fabriek. OVM focust zich op het netwerken en kennis op doen voor haar leden, en het actueel houden van het ondernemersklimaat binnen Mierlo en daar buiten. In de jaarvergadering werd aangekondigd dat in 2017 de tweede editie Mierlo Maestro van start gaat. Er werd afgesloten met een lezing van Toon Gerbrands, de maakbaarheid van succes’. Deze lezing werd met veel enthousiasme door de leden ontvangen.

Leden die zich willen aanmelden bij het OVM kunnen dit doen via mail info@ovmierlo.nl.

Terug