Atlant Groep
Postbus 272
5700AG Helmond

T 0492-582444
W http://www.senzer.nl
E l.koolhaas@senzer.nl
 
Categorie├źn

Zakelijk - Diensten -

Routebeschrijving

Atlant Groep: Dé weg naar werk

De Atlant Groep is een betrouwbare personeelspartner die beschikt over een uitgebreid bestand van medewerkers met verschillende achtergronden en opleidingen. Over het algemeen zijn dat mensen voor wie het wat lastiger is op eigen kracht een werkplek te vinden. Meer in het bijzonder: langdurig werklozen en arbeidsgehandicapten. We hebben kennis van de mens, maar óók van het bedrijfsleven en zijn daardoor de ultieme partner om vraag en aanbod op personeelsgebied bij elkaar te brengen.

Geen 'vacaturevullers'
We zijn geen ‘vacaturevullers', maar allround meedenkers. Kijkend naar úw wensen en de mogelijkheden van onze kandidaten zorgen we voor personele invulling. Daarbij zijn er diverse interessante subsidiemogelijkheden en -regelingen die benut kunnen worden. Van die mogelijkheden zijn we uiteraard volledig op de hoogte; we adviseren en regelen voor u altijd de best passende oplossing. Uw commerciële belang verliezen we natuurlijk geen seconde uit het oog.

We zorgen voor goede begeleiding en nazorg, oók op administratief gebied. En voor vragen rondom subsidies, ziekte of andere personele kwesties kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Verborgen vacatures
Misschien hebt u behoefte aan uitgebreidere ondersteuning. Of wilt u eens van gedachten wisselen over de inrichting van uw processen, en de samenstelling van uw personeelsbestand. Wellicht komen we met onze kennis van de personeelsmarkt en de diverse subsidiemogelijkheden met een verrassend voorstel. En opties waaraan u nooit had gedacht. Onze arbeidsmakelaars zijn met hun expertise heel goed in staat om verborgen vacatures op te sporen. Ze ontdekken kansen binnen uw bedrijf, die u de ruimte geven om uw tijd en energie te richten op die zaken die dat nodig hebben. Laat het overige werk maar aan anderen over!

« Terug naar overzicht