Veldsink-Bekx
Marktstraat 18
5731 HW MIERLO

T 0492-661712
W http://www.veldsink.nl/particulier/contact/Mierlo
E mierlo@veldsink.nl

KvK 17252076
 
Categorie├źn

Zakelijk - Diensten -

Routebeschrijving

Veldsink Bekx Adviesgroep is uw persoonlijke adviseur als het gaat om een onafhankelijk advies op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken  en bancaire zaken zoals betalen, sparen en beleggen.

Met al deze diensten onder één dak kunnen wij u voorzien van een totaal financieel advies.
Zowel voor particulieren als het midden- en kleinbedrijf bieden wij maatwerk, afgestemd op ieders specifieke behoeften.

Verzekeringen 
Wij werken samen met ruim 20 verzekeraars. Daarnaast beheren en sluiten wij verzekeringen in volmacht via onze volmachtorganisatie VCN uit Nuenen. Dit geeft ons de mogelijkheid om voor iedere relatie een verzekeringspakket samen te stellen wat is afgestemd op ieders persoonlijke wensen. Samen maken we een inventarisatie van de risico’s. Als particulier kunt u hierbij denken aan materiële zaken zoals uw huis, inboedel, auto of caravan of aan uw financiële situatie in geval van ziekte, invaliditeit of overlijden. Voor bedrijven zal de risico-inventarisatie worden uitgebreid met bijvoorbeeld het bedrijfspand, inventaris & goederen, bedrijfsaansprakelijkheid en (collectieve) regelingen voor werknemers.

Hypotheken
Ook voor hypotheken werken wij samen met vele aanbieders. Een hypotheek maakt deel uit van een totaal financieel advies. Ook hierbij is het van belang rekening te houden met ieders persoonlijke wensen en omstandigheden. Leeftijd, inkomen, gezondheid, behoefte aan zekerheid en/of flexibiliteit zijn factoren die van invloed zijn op de keuze van de hypotheekvorm, de rentevasteperiode en de voorwaarden.

Bancaire diensten van RegioBank
Als adviseur van RegioBank kunnen wij u van dienst zijn met al uw bancaire zaken. Voor informatie over RegioBank en het dienstenpakket kijk op www.regiobank.nl.

Nadere info

Onze openingstijden zijn op werkdagen van:

8.30 uur tot 17.00 uur

Buiten deze tijden op afspraak

« Terug naar overzicht