GLDK Advocaten
Dommeldalseweg 4
5664RP Geldrop

T 040-2852746
F 040-2859085
W http://www.gldk-advocaten.nl
E info@gldk-advocaten.nl
 
Categorie├źn

Diensten -

Routebeschrijving

Advocatenkantoor

Nadere info

Arbeidsrecht l Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht  l Echtscheidings- en familierecht l Ondernemingsrecht en incasso l Vastgoed en huurrecht l Strafrecht

Bjna 40 jaar ervaring in de advocatuur vindt u terug bij GLDK Advocaten; met recht een gerenommeerd kantoor in Geldrop, Helmond, Eindhoven en omstreken. Vijf ervaren advocaten met ieder hun specialisme, zorgen voor gedegen rechtshulp. Als het voor uw zaak nodig is, hebben onze advocaten onderling overleg zodat de aanwezige kennis optimaal kan worden gebundeld. GLDK levert aldus deskundigheid op de meest voorkomende rechtsgebieden, zonder dat dit afbreuk doet aan een persoonlijke aanpak. Onze echtsscheidingsbemiddelaar / mediator is aangesloten bij de vFAS en MFN geregistreerd.

GLDK verricht al haar werkzaamheden volgens haar Algemene Voorwaarden. Onze tarieven in betalende zaken zijn in de markt zonder meer concurrerend te noemen. Verder werken wij in voorkomende gevallen op basis van door de overheid verleende gesubsidieerde rechtshulp (de z.g.n. toevoeging).

Vraag onze advocaat vrijblijvend naar de specificieke mogelijkheden in uw situatie.

Het is ook altijd mogelijk om ons "gratis" spreekuur te bezoeken op maandag van 18.30 uur tot 19.30 uur en op donderdag van 17.00 uur tot 18.00 uur. 

« Terug naar overzicht