Lenssen Mannenmode
Dorpsstraat 95
5731 JH Mierlo

T 0492-661100
F 0492-664086
W http://www.lenssenmannenmode.nl
E info@lenssenmannenmode.nl
 
Categorie├źn

Winkels -

Routebeschrijving

Lenssen Mannenmode

Lenssen Mannenmode is in 25 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste mannenmode zaken van Nederland, toonaangevend in de regio.

Op ruim 700 m2 vindt u vier totaal verschillende corners met elk een eigen sfeer en beleving. Casual, Jeans, Business en Smart Business zijn de verschillende segmenten en elk segment heeft zijn eigen merkenpakket. Ook is Lenssen Mannenmode dé bruidegomspeciaalzaak van Zuid-Oost Brabant; met de meeste keus in pakken en bijbehorende accessoires.

In de totaal verbouwde winkel vindt u een enorm breed merkenpakket, met de meest toonaangevende modemerken (waaaronder G-Star, Diesel, Scotch & Soda, PME Legend, Vanguard, Cast Iron, Hilfigger Denim, State of Art, Marc O'Polo, Gaastra etc.). Een speciale plek in de winkel is vrijgemaakt voor een uitgebreide schoenencollectie van bekende merken zoals o.a. Van Lier, Giorgio en Converse.

De kracht achter het succes van Lenssen Mannenmode is het team van Lenssen Mannenmode. Door hun enthousiasme, betrokkenheid en het eerlijke advies,  weten de klanten de weg naar Mierlo steeds opnieuw te vinden! Deskundigheid, kwaliteit en service staan dan ook hoog in het vaandel!

« Terug naar overzicht