logo-ovm
 

Bijeenkomst Economisch beleid voor ondernemers

Geplaatst op 15-04-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Gemeente Geldrop-Mierlo

naamloos

  

Beste leden,

Onlangs heeft de gemeente een nieuw Economisch beleid vastgesteld. Zo komt er meer focus op de verduurzaming van bedrijven(terreinen), naar meer multifunctionele dorpscentra, sttimuleren ze de invoering van ondernemersfondsen en willen ze zorgen voor meer mogelijkheden om te recreëren. Dit heeft invloed op de lokale economie en ondernemers. Daarom nodigen ze alle ondernemers uit voor een bijeenkomst in het gemeentehuis.

 

Wanneer: dinsdag 26 april van 16:00 tot 18:30 uur

Waar      : Gemeentehuis Geldrop-Mierlo, De Meent 2

 

 Tijdens deze bijeenkomst licht de gemeente het nieuwe Economisch beleid toe en willen ze jullie als ondernemer mee laten denken over de uitvoering hiervan: Hoe kan de levendigheid en aantrekkelijkheid van de centra worden vergroot? Wat is er nodig om bedrijven(terreinen) toekomstbestendig te maken? En hoe moeten recreatieve ondernemers gepositioneerd worden binnen de centra en daarbuiten? Bij het beantwoorden van deze vragen staat de gemeente open voor input vanuit de ondernemers.

 

Wilt u alvast kennis nemen van het nieuwe Economisch Beleid, het rapport vindt u hier:  economisch-beleid-geldrop-mierlo-2022.pdf

 

De OVM en de andere ondernemersverenigingen zijn betrokken bij de totstandkoming van het economisch beleid en de focusgebieden. Het gaat nu om concrete projecten die binnen de centra, bedrijventerreinen en daarbuiten gerealiseerd kunnen worden. Op 26 april kunnen jullie hiervoor input aanleveren. Daarom vragen wij om naast het bestuur ook aanwezig te zijn op 26 april.

Meld je aan door een e-mail te sturen naar nemenredno.[antispam].@geldrop-mierlo.nl

 

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur OVM


 

Ondernemersvereniging Mierlo

POSTADRES

Mr. van Busselstraat 54

T.a.v. Secretaris OVM

5731 ND MIERLO

ofni.[antispam].@ovmierlo.nl