logo-ovm
 

Koninklijke onderscheiding Arno Saasen

Geplaatst op 07-10-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Bron: Website Saasen Groep

koninklijke-onderscheiding-arno-saasen

Vrijdag 30 september jl. heeft Saasen Groep een groots jubileumevent georganiseerd voor haar klanten, partners, leveranciers en overige relaties. Ruim 150 gasten hebben kunnen genieten van een goed georganiseerd programma met onder andere diverse sprekers. Daarnaast was er ook een Saasen markt met diverse stands. De middag vond plaats in het HUP hotel in Mierlo.

Koninklijke onderscheiding

Absoluut hoogtepunt tijdens de middag was de koninklijke onderscheiding voor Arno Saasen. De toch al in de zaal aanwezige burgemeester van Geldrop-Mierlo Jos van Bree wilde ook graag van de gelegenheid gebruik maken om een kort woordje tot het publiek te richten. Van Bree somde al de bezigheden van Arno op een bouwde zijn speech mooi op tot voor velen een grote verrassing. Toen ook de familie van Arno de zaal binnenkwam wist iedereen voldoende. Arno Saasen werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Slotact

De middag werd afgesloten door ‘9-voudig Brabants kampioen tonpraten’ Berry Knapen, die speciaal voor deze gelegenheid z’n typetje als Koning Willem Alexander ten gehore bracht. Tijdens de afsluitende borrel mocht Arno de felicitaties in ontvangst nemen en konden we terugkijken op een geweldige jubileummiddag.


 

Ondernemersvereniging Mierlo

POSTADRES

Mr. van Busselstraat 54

T.a.v. Secretaris OVM

5731 ND MIERLO

ofni.[antispam].@ovmierlo.nl