logo-ovm
 

VERVANGING BRUG EINDHOVENS KANAAL

Geplaatst op 05-03-2024  -  Categorie: Algemeen

ovmierlo-klein          

Nieuwsbrief maart 2024

Belangrijk!! 

Beste leden OVM,

 

Het bestuur wil graag het volgende verkeersbesluit van de gemeente Hemond onder de aandacht brengen:

 

VERKEERSBESLUIT 24013

AFSLUITING GELDROPSEWEG TBV VERVANGING BRUG GEMEENTE HELMOND

Er  is op de Geldropseweg, over het Eindhovens Kanaal, een brug is gelegen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de staat van deze brug dermate slecht is, dat deze met spoed dient te worden vervangen. 

De startdatum voor de brugvervanging gepland staat voor april van dit jaar. De werkzaamheden naar
verwachting 6 maanden zullen duren. Gedurende de tijd dat er werkzaamheden op deze locatie plaatsvinden, de Geldropseweg voor een gedeelte niet kan worden gebruikt. vkb-brug

Er een omleidingsroute zal worden ingesteld. Deze omleiding voor gemotoriseerd verkeer van en naar Helmond over de N270 en de N612 zal gaan lopen. De afsluiting van de Geldropseweg zal worden gedaan door plaatsing van de daartoe bestemde bebording.

Het bestuur OVM heeft contact gehad met de gemeente Geldrop-Mierlo. Vanuit de gesprekken valt op te maken dat de omleidingsroutes vast staan, de gemeente Geldrop-Mierlo mogelijk zelf nog wat maatregelingen gaat nemen op sluiproutes, dat de genoemde planning is uitgesteld maar er nog geen nieuwe datum bekend is en dat de gemeente Geldrop-Mierlo op onderdelen nog in gesprek is met de gemeente Helmond.

OVM heeft aangegeven dat de communicatie tot op heden naar Ondernemers en Inwoners zeer schaars is. Gevraagd om dit vanuit de gemeente Geldrop-Mierlo spoedig in te richten. Wij adviseren de leden de berichtgeving op de gemeente website in de gaten te houden en mogelijk als ondernemer na te denken welke maatregelingen jezelf al kan nemen indien de werkzaamheden starten.

Het bestuur OVM volgt het project nauw gezet en als er nieuws te melden is zullen we hiervoor zorgen. Het volledige besluit van de gemeente Helmond is te vinden op onze website.

Bestuur OVM

Verkeersbesluit gemeente Helmond


 

Ondernemersvereniging Mierlo

POSTADRES

Mr. van Busselstraat 54

T.a.v. Secretaris OVM

5731 ND MIERLO

ofni.[antispam].@ovmierlo.nl